Despre noi

Pasionați fiind de limba portugheză am decis că este momentul să facem cunoscute lucuri mai puțin știute despre acest idiom. Prin urmare, Fala Português își propune să aducă vești despre toate evenimentele dedicate limbii portugheze în România, fie că este vorba de concerte, lansări de carte, expoziții, piese de teatru, proiecții de film sau de materiale de învățare a limbii portugheze disponibile online și offline și cursuri de limbă portugheză la care vă puteți înscrie.

Dorim să facem cunoscută diversitatea limbii portugheze de pe continent și de peste ocean, parcurgând acest itinerariu însoțiți de cititorii noștri, exploratori în căutare de noi teritorii geografice pe care să le adauge pe harta noilor descoperiri.

Sugestiile, întrebările și curiozitățile ni le puteți adresa accesând pagina de contact Fala Português!

Pentru parteneriate și colaborări, cursuri de limbă portugheză, servicii de interpretariat și traduceri din și în limba portugheză, nu ezitați să ne scrieți la contact@falaportugues.ro.


Donaţi 2%! Daca doriţi sa contribuiţi la organizarea evenimentelor culturale ale Asociaţiei Fala Português!, ne puteţi sprijini prin redirecţionarea impozitului pe venit
în contul asociaţiei RO45INGB0000999906329933, deschis la ING Bank, sucursala Uverturii, Bucureşti.