Despre noi

Organizația noastră, cu sediul în București, a fost fondată în 2016.

Obiectivul nostru principal este să promovăm limba portugheză, în întreaga ei complexitate, prin proiecte cu caracter cultural-educativ și prin cursuri de limbă portugheză.

Credem că accesul la educație favorizează apariția marilor oportunități, tocmai de aceea dedicăm mare parte din timpul nostru planificării, organizării și predării cursurilor noastre.

Învățarea unei limbi străine nu se rezumă la stăpânirea noțiunilor de gramatică și de vocabular. Lărgirea orizontului de cunoaștere și înțelegerea culturii celuilalt sunt aspecte fundamentale pentru ca actul de comunicare să fie unul de success. În acest sens, prin activitățile pe care le organizăm urmărim să dezvoltăm, pe lângă competențele lingvistice, competențe pragmatice și interculturale.

Membri

Cristina Nițu, Fondator
contact@falaportugues.ro

Cristina este membru fondator al asociației, pe care o conduce de la înființare. Este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția Filologie, specializări Portugheză-Engleză. Are o experiență de peste 7 ani în domeniul culturii și al educației. Este formator acreditat și traducător autorizat de Ministerul Justiției.

Daniela Mirodone, Cofondator
daniela.mirodone@falaportugues.ro

Daniela asigură buna desfășurare a proiectelor pe care le dezvoltăm. Principala sa activitate constă în predarea limbii portugheze la Universitatea din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, unde este Asistent Universitar și în cadrul Centrului de limbi străine Ariel, departament în cadrul aceleiași universități.

Mihaela Drăghici, Cofondator
mihaela.draghici@falaportugues.ro

Mihaela are grijă să ne țină la curent cu cele mai interesante evenimente din București și din țară. Când nu urmărește atent agenda culturală, coordonează partea de comunicare instituțională. Este, la rândul ei, absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, unde a studiat limba portugheză și limba cehă.

Andrei Busuioc, Graphic & Web Designer
busuioc@falaportugues.ro

Andrei se ocupă de prezenţa noastra online şi de materialele de prezentare ale organizaţiei. Este absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti, Senior Art Director al unei agenţii de publicitate, pasionat de animaţie 2D şi 3D.