28/01 2016 Unde pot să învăț limba portugheză în București?

Unde pot invata limba portugheza

 

Unde pot să învăț limba portugheză în București? Iată întrebarea de o mie de puncte și răspunsul, pe scurt, mai jos:

La noi! Organizăm cursuri de limbă portugheză atât pentru începători, cât și pentru cei care bifează căsuța de nivel intermediar. Dacă vreți să aflați mai multe despre modulele pe care le organizăm, aruncați o privire în secțiunea cursuri de limba portugheză sau inscrie-te mai jos
pentru cel mai recent curs organizat de noi.

Daca vrei sa fii la curent cu ultimele cursuri pe care le susținem, înscrie-te mai jos la Alerte curs

Te anunțăm numaidecât când au loc înscrierile la următoarele cursuri de limba portugheză.Dacă orarul nostru nu vă face cu ochiul, în București există numeroase centre de limbi străine care oferă cursuri de limbă portugheză atât în regim individual, cât și în grupuri restrânse. Perioadele de înscriere variază de la centru la centru, așa că e cât se poate de indicat să vă abonați la newsletter-urile lor, care vă scutesc de accesări deseori inutile.

Singurul centru pe care îl cunosc îndeajuns de bine încât să îl menționez este Centrul Ariel – centrul de limbi străine al Universității din București. Sunt două perioade de înscrieri pe an, una în luna septembrie, cealaltă în lunile ianuarie-februarie.

Dacă pe lista dorințelor se află însă accentul brazilian, Ambasada Braziliei la București organizează cursuri gratuite de limbă portugheză, adesea ținute de nativi, la sediul din Bulevardul Aviatorilor, nr.40, iar după caz și la filiala Ioan Slavici a Bibliotecii Metropolitane (Strada Radu Beller, nr.26). Din păcate, pentru mulți doritori, orarul nu este neapărat prietenos dacă rutina zilnică impune un program strict la birou.

Toate detaliile referitoare la cursuri sunt anunțate pe pagina de Facebook a Ambasadei. Puteți obține mai multe informații scriind la adresa de e-mail cultural.bucareste@itamaraty.gov.br.

Dacă aveți recomandări le așteptăm cu interes și curiozitate la contact@falaportugues.ro. Até breve!