24/07 2016 Concertele Orchestrei Naționale de Tineret a Portugaliei – 2 și 3 august

Orchestra nationala de tineret a Portugaliei
Orchestra Națională de Tineret a Portugaliei va concerta în România pe 2 și 3 august la Sinaia și la București.

Orchestra Națională de Tineret a Portugaliei este o inițiativă a Orchestrei de Cameră Portugheze, lansată de Pedro Carneiro, dirijorul care însoțește orchestra la București, unul dintre cei mai buni percuționiști soliști de muzică clasică. La trei ani de la apariția sa, Orchestra Națională de Tineret a Portugaliei a aderat la Federația Europeană a Orchestrelor de Tineret în 2013, iar în 2014 a participat pentru prima oară la Festivalul din Kassel, unde a revenit în 2015, la Festivalul Young Euro Classic. Orchestra este un invitat permanent al Festivalului Dias da Música din Belém, iar anul acesta va participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Lisbon Music Fest.

Pe 2 august, orchestra va concerta la Sinaia, în cadrul ediției a XVII-a a Festivalului Internațional „Enescu și muzica lumii”, organizat de Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” și Primăria Sinaia.

Pe 3 august, Orchestra Națională de Tineret a Portugaliei va fi prezentă pe scena Ateneului Român, unde va susține un concert în cadrul Festivalului „Vară Magică”, eveniment organizat de Lanto Communication.

Biletele sunt disponibile pe site-ul www.bilete.ro și la casa de bilete a Ateneului.