22/08 2016 Bateristul João Lobo la ediția a IV-a a festivalului „Jazz at Bran Castle”

Musician at a concert

Ediția cu numărul patru a festivalului „Jazz at Bran Castle” se desfășoară la Bran între 26 și 28 august și aduce pe scena curții interioare a castelului, dar și pe cea a Bisericii Evanghelice Râșnov nume grele ale jazzului internațional.

Printre artiștii prezenți la festival se numără și João Lobo, unul dintre cei mai apreciați bateriști portughezi, cu o vastă experiență muzicală și colaborări cu nume ca Norberto Lobo, Giovanni Di Domenico, Alexandra Grimal, Manolo Cabras,   Hugo Antunes, Maalem Hassan El Gadiri, Ghalia Benali, Lynn Cassiers, Guillaume Orti, Tatsuhisa Yamamoto, Enrico Rava, Roswell Rudd, Thomas Morgan, Nate Wooley, Marshall Allen, Chris Corsano și Evan Parker, printre alții.

Cu ocazia festivalului „Jazz at Bran Castle”, João Lobo va urca pe scenă ca membru al trio-ului Giovanni Guidi, alături de pianistul care dă numele grupului și de contrabasistul american Thomas Morgan, vineri, 26 august, de la ora 20:00.

Biletele încă sunt disponibile pe Eventim, dar nu pentru mult timp am spune noi, unde găsiți întregul program al festivalului. Organizator: Fundația Jazz Festivals & Events.

Desfrutem!