27/03 2017 Filme portugheze la Bucharest International Experimental Film Festival

BIEFF2017_1003x1003

Bucharest International Experimental Film Festival este un festival care nu mai are nevoie de nicio introducere după cele șapte ediții prezente la activ. Dinamic, inovator și gata oricând să invite la dezbatere, BIEFF se înscrie în sfera evenimentelor dedicate celor cărora nu le este teamă de un alt fel de a spune lucrurile, atât din punct de vedere visual, cât și narativ.

Pentru că legătura dintre BIEFF și cinematografia portugheză este una de lungă durată, ne bucurăm să dăm de știre că printre filmele prezente în cadrul festivalului se numără producții semnate de Gabriel Abrantes – “A Brief History of Princess X”, “The Artificial Humors” și Diogo Costa Amarante, al cărui “Small Town” i-a adus regizorului Ursul de Aur anul acesta pentru cel mai bun film de scurtmetraj la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. De precizat că Diogo Costa Amarante este unul dintre invitații festivalului, prin urmare, dacă aveți curiozități și întrebări despre filmele pe care le-a regizat, nu ezitați să participați la sesiunile de Q&A.

Ediția de anul acesta a Bucharest International Experimental Film Festival are loc în perioada 28 martie – 2 aprilie și este găzduită de Cinema Muzeul Țăranului și de Cinema Elvire Popesco.

Întregul program al festivalului îl puteți accesa aici, iar pentru abonamente și bilete individuale, inclusiv la proiecțiile speciale, vă invităm să accesați pagina EventBook aici.

Vizionare plăcută!