20/07 2017 Curs de limba portugheză pentru adulți, nivel începător

a chalkboard with the question question falas portuges? do you speak Portuguese? written in Portugese, a pot with pencils, some books and the flag of Portugal, on a wooden desk

Pentru cei care s-au bucurat deja de concediu și pentru cei care au ales să-și păstreze zilele libere pentru sezonul rece, am pregătit un curs de limba portugheză ca o vacanță! Vă propunem un itinerariu extrem de bogat, cu opriri în fiecare țară în care se vorbește limba portugheză, adică nu mai puțin de 9 destinații! Înarmați cu răbdare și curaj, trecem oceanul și vizităm alte trei continente.

Nu vă învățăm doar limba portugheză, ci vă punem la dispoziție o serie de strategii de învățare, care să vă permită să deveniți independenți cât mai rapid și să învățați apoi și alte limbi străine, mai ușor!

Sesiunile au loc în fiecare marți și joi, de la 18:30, timp de două ore, la Evolve Center (strada Știrbei Vodă, nr. 4, bl. 2, sc. 2, ap 42, parter. Mijloace de transport în comun: autobuz 126 sau 368 – Stația Luterană, 178 – Stația Știrbei Vodă, metrou – Stația Piața Romană).

Prima sesiune are loc joi, 3 august.

Cursul nostru are o durată totală de 32 de ore, așadar ne vom întâlni vreme de 8 săptămâni, timp suficient în care să stăpâniți un nivel de începător A2.
Materialele vi le punem noi la dispoziție, la fel și sesiunile interactive. Prietenii de la Evolve Center au grijă să avem suficientă energie și ne așteaptă cu cafea proaspătă, la fiecare sesiune.

Prețul nostru: 800 de lei.
Pentru înscrieri, primim mesaje la contact@falaportugues.ro, până pe 31 iulie inclusiv.

Pentru o bună desfășurare a cursului, vom avea nevoie de un număr minim de 6 cursanți.

Até breve!
Organizat de: Asociația Fala Português!
Trainer: Cristina Nițu – 0740 61 38 78