18/09 2017 Curs de limba portugheză pentru adulți, nivel începător – ediția a II-a

Beautiful collage of all kind of different tiles of the houses of Lisbon, PortugalOdată cu venirea toamnei, ne pregătim să primim noi doritori la cursurile de portugheză pentru adulți, nivel începător!

Astfel că, începând cu 9 octombrie, vă așteptăm în fiecare luni și miercuri, de la 18:30, timp de două ore, la Evolve Center (strada Știrbei Vodă, nr. 4, bl. 2, sc. 2, ap 42). Mijloace de transport în comun: autobuz 126 sau 368 (Stația Luterană), 178 (Stația Știrbei Vodă), metrou (stația Piața Romană).

Cursul nostru are o durată totală de 32 de ore, așadar ne vom întâlni vreme de 8 săptămâni, timp suficient în care să stăpâniți un nivel de începător A2.

Ca și la prima ediție, materialele vi le punem noi la dispoziție, la fel și sesiunile interactive. Prietenii de la Evolve Center au grijă să avem suficientă energie și ne așteaptă cu cafea proaspătă, la fiecare sesiune.

Ce trebuie să fac?
Pentru înscrieri, primim mesaje la contact@falaportugues.ro, până pe 5 octombrie inclusiv – vom avea nevoie de o copie după buletinul dumneavoastră pentru a putea emite factura și a întocmi contractul de prestări servicii pe care îl veți primi.
Cât, cum și când plătesc?
Prețul nostru este de 800 de lei. Puteți opta fie pentru plată integrală, fie pentru plată în două rate egale. Prima rată se achită înainte de începerea cursului, urmând ca cea de-a doua tranșă să fie plătită după încheierea primei săptămâni de curs.

Și dacă am întrebări?

Vă răspundem cu plăcere. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0740 61 38 78 sau, dacă preferați mesageria, primim e-mailuri la contact@falaportugues.ro.

O ultimă precizare: pentru o bună desfășurare a cursului, vom avea nevoie de un număr minim de 6 cursanți.

Até breve!

Organizat de: Asociația Fala Português!
Trainer: Cristina Nițu – 0740 61 38 78