27/09 2017 Curs de limba portugheză pentru adulți, nivel intermediar – Modulul 1

Learn Portuguese (in Portuguese)

Caros amigos,

Tocmai ce le-am dat coronițele începătorilor de la primul curs de limbă portugheză pe care l-am organizat. Prin urmare, punem de un nou modul pentru cei care se încumetă să meargă mai departe, la un nivel intermediar.

Începând cu 10 octombrie, ne-am propus să ne vedem marțea și joia, de la 18:30, timp de două ore, la Evolve Center  – strada Știrbei Vodă, nr. 4, bl. 2, sc. 2, ap 42, parter – mijloace de transport în comun: autobuz 126 sau 368 (Stația Luterană), 178 (Stația Știrbei Vodă), metrou (stația Piața Romană). Vom avea un număr de 20 de întâlniri, pentru că pentru acest modul vă propunem un număr de 40 de ore.

Ce trebuie să fac?
Pentru înscrieri trimiteți un e-mail la contact@falaportugues.ro, până pe 8 octombrie inclusiv. Veți primi mai întâi un test de nivel, pentru a ne asigura de compatibilitate, iar apoi ne vom și auzi, la telefon, pentru un scurt interviu.

Administrativ vorbind, vom avea nevoie de o copie după buletinul dumneavoastră pentru a putea emite factura și a întocmi contractul de prestări servicii pe care îl veți primi.

Cât, cum și când plătesc?
Prețul nostru este de 900 de lei.
Puteți opta fie pentru plată integrală, fie pentru plată în două rate egale.
Prima rată se achită înainte de începerea cursului, urmând ca cea de-a doua tranșă să fie plătită după încheierea primei săptămâni de curs.

*Cei care ne-au fost deja cursanți beneficiază de un preț redus de 800 de lei.

Și dacă am întrebări?
Vă răspundem, cu plăcere, fie la telefon 0740 61 38 78, fie prin e-mail la contact@falaportugues.ro.

Pe curând sau, mai bine zis, até breve!

Organizat de: Asociația Fala Português!
Trainer: Cristina Nițu – 0740 61 38 78