15/01 2018 Curs de limbă portugheză pentru adulți, nivel începător, ediția a III-a

Azulejo

Știați că limba portugheză este limbă oficială în 9 țări de pe 4 continente și că este vorbită de peste 230 de milioane de locuitori din lumea întreagă? Dar că este a noua cea mai vorbită limbă din lume și limbă oficială în cadrul unor organizații ca Uniunea Europeană, CPLP (Comunitatea Țărilor de Limbă Portugheză), Mercosul, Organizația Statelor Americane și Uniunea Africană?

Ei bine, dacă doriți să vă alăturați vorbitorilor de limbă portugheză, anul acesta dăm startul unei noi sesiuni de cursuri de limbă portugheză pentru adulți, nivel începător, pe 29 ianurie.

Când și unde au loc cursurile?
Lunea și miercurea, de la 18:30 la 20:30, la Evolve Center (strada Știrbei Vodă, nr. 4, bl. 2, sc. 2, ap 42). Puteți ajunge cu diverse mijloace de transport în comun: autobuz – 126 sau 368 (Stația Luterană), 178 (Stația Știrbei Vodă), metrou (stația Piața Romană).
Prima întâlnire va avea loc luni, 29 ianuarie.

Cât durează?
Cursul nostru are loc în perioada 29 ianuarie – 21 martie, durează 8 săptămâni, iar modulul de începători însumează 32 de ore de curs. Sesiunile au loc de două ori pe săptămână, lunea și miercurea și au o durată de 2 ore.

Și metoda?
Cursurile nostre se bazează pe o metodă interactivă, în care atât acuratețea, cât și fluența joacă un rol important. Acceptăm un număr maxim de 9 participanți pentru a asigura nu doar o dinamică bună grupului de lucru, ci și conținut adaptat nevoilor fiecărui cursant în parte.
Materialele vi le punem la dispoziție atât în format fizic, la fiecare întâlnire, cât și în format electronic, pe e-mail, la finalul fiecărei sesiuni.

Cât costă și cum plătesc?
Prețul nostru este de 800 de lei. Plata se va face prin transfer bancar, în urma semnării contractului de prestări servicii și a emiterii facturii de către organizator. Puteți opta fie pentru plată integrală, fie pentru plată în două rate egale. Prima rată se achită la înscriere, urmând ca cea de-a doua tranșă să fie plătită după încheierea primei săptămâni de curs.

Cum mă înscriu?
Pentru înscriere, așteptăm mesajele dumneavoastră pe adresa de e-mail  contact@falaportugues.ro. Vom avea nevoie de numele dumneavoastră complet, de un număr de telefon și de opțiunea pentru plată (integrală sau în rate). Veți primi o confirmare și modelul de contract pentru a fi completat.

Există și alt interval pentru cursurile de începători?
În cazul în care nu puteți ajunge la cursurile de grup, suntem flexibili! La cerere putem organiza un curs la sediul companiei dumneavoastră, într-un interval agreat de comun acord. Pentru o ofertă personalizată, ne puteți contacta pe adresa de e-mail contact@falaportugues.ro.

Dacă mai am întrebări?
Ne puteți trimite întrebările dumneavoastră la contact@falaportugues.ro sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0740 61 38 78 – persoană de contact Cristina Nițu.

Pe curând! Até breve!

Organizat de: Fala Português!

Trainer: Cristina Nițu