05/02 2018 Curs de limbă portugheză pentru adulți, nivel intermediar, modulul 1, ediția a II-a

Beautiful collage of all kind of different tiles of the houses of Lisbon, Portugal

Sesiunea februarie – aprilie 2018

Cursul se adresează celor care au studiat anterior limba portugheză și care au acumulat cunoștințe de bază – salutări, prezentări, descrierea acțiunilor cotidiene, exprimarea acțiunilor încheiate etc. Modulul însumează 40 de ore de curs, iar cele două întâlniri săptămânale durează 2 ore fiecare.

Pentru acest modul sunt vizate competențe de nivel A2B1, în care se consolidează noțiunile dobândite la nivel de începător și sunt introduse treptat informații noi. În vederea înscrierii la acest modul este necesară completarea unui test de nivel.

Acceptăm înscrieri până pe 16 februarie.

Când și unde?

Marțea și joia, de la 18:30 la 20:30, la Evolve Center (strada Știrbei Vodă, nr. 4, bl. 2, sc. 2, ap 42). Puteți ajunge cu diverse mijloace de transport în comun: autobuz – 126 sau 368 (Stația Luterană), 178 (Stația Știrbei Vodă), metrou (stația Piața Romană).

Prima întâlnire va avea loc marți, 20 februarie.

Cât durează?

Cursul nostru are loc în perioada 20 februarie – 26 aprilie, durează 10 săptămâni, iar modulul însumează 40 de ore de curs. Sesiunile au loc de două ori pe săptămână, marțea și joia și au o durată de 2 ore.

Și metoda?

Cursurile nostre se bazează pe o metodă interactivă, în care atât acuratețea, cât și fluența joacă un rol important. Acceptăm un număr maxim de 9 participanți pentru a asigura nu doar o dinamică bună grupului de lucru, ci și conținut adaptat nevoilor fiecărui cursant în parte.

Materialele vi le punem la dispoziție atât în format fizic, la fiecare întâlnire, cât și în format electronic, pe e-mail, la finalul fiecărei sesiuni.

Cât costă și cum plătesc?

Prețul nostru este de 900 de lei. Plata se va face prin transfer bancar, în urma semnării contractului de prestări servicii și a emiterii facturii de către organizator. Puteți opta pentru plată integrală sau în două rate egale.

Cum mă înscriu?

Pentru înscriere, așteptăm mesajele dumneavoastră pe adresa de e-mail  contact@falaportugues.ro. Vom avea nevoie de numele dumneavoastră complet și de un număr de telefon. Înainte de a primi o confirmare finală, va trebui să dați un test de nivel.

Există și alt interval?

În cazul în care nu puteți ajunge la cursurile de grup, se poate organiza, la cerere, un curs la sediul companiei dumneavoastră, într-un interval agreat de comun acord. Pentru o ofertă personalizată, ne puteți contacta pe adresa de e-mail contact@falaportugues.ro.

Dacă mai am întrebări?

Ne puteți trimite întrebările dumneavoastră la contact@falaportugues.ro sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0740 61 38 78 – persoană de contact Cristina Nițu.