25/04 2018 Curs de limba portugheză pentru adulți, nivel intermediar, modulul 1, ediția a III-a

a chalkboard with the question question falas portuges? do you speak Portuguese? written in Portugese, a pot with pencils, some books and the flag of Portugal, on a wooden desk

Din 8 mai începe o nouă sesiune de cursuri de limbă portugheză pentru adulți, nivel intermediar, modulul I! Cursul se adresează celor care au parcurs deja un modul de începători. Întâlnirile vor avea loc la Institutul Cervantes din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38, iar modulul însumează un număr de 40 de ore.

Când și unde au loc cursurile?
Marțea și joia, de la 18:30 la 20:30, la Institutul Cervantes (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38, sala 9, etajul 1). Prima întâlnire va avea loc marți, 8 mai.

Cât durează?
Cursul nostru are loc în perioada 8 mai – 5 iulie, iar modulul însumează 40 de ore de curs. Sesiunile au loc de două ori pe săptămână, marțea și joia și au o durată de 2 ore. În săptămânile 25 – 29 iunie și 2-6 iulie, cursurile vor avea loc în zilele de marți, miercuri și joi, în același interval orar.

Ce metodă folosim?
Cursurile nostre se bazează pe o metodă interactivă, în care atât acuratețea, cât și fluența joacă un rol important. Acceptăm un număr maxim de 12 participanți pentru a asigura nu doar o dinamică bună grupului de lucru, ci și conținut adaptat nevoilor fiecărui cursant în parte. Dezvoltăm toate competențele, astfel încât să puteți înțelege și produce, cu ușurință, atât mesaje scrise, cât și mesaje oral.
Materialele vi le punem la dispoziție atât în format fizic, la fiecare întâlnire, cât și în format electronic, pe e-mail, la finalul fiecărei sesiuni.

Cât costă și cum plătesc?
Prețul nostru este de 1000 de lei. Plata se va face prin transfer bancar, în urma semnării contractului de prestări servicii și a emiterii facturii de către organizator. Puteți opta fie pentru plată integrală, fie pentru plată în două rate egale. Prima rată se achită la înscriere, urmând ca cea de-a doua tranșă să fie plătită după încheierea primei săptămâni de curs.

Cum mă înscriu?
Pentru înscriere, așteptăm mesajele dumneavoastră pe adresa de e-mail contact@falaportugues.ro. În vederea înscrierii la acest modul, va trebui să completați un test de nivel, care va fi urmat de un interviu telefonic. Ulterior vom avea nevoie de numele dumneavoastră complet, de un număr de telefon și de opțiunea pentru plată (integrală sau în rate). Veți primi o confirmare și modelul de contract pentru a fi completat.

Dată limită de înscriere: 7 mai.

Dacă mai am întrebări?

Ne puteți trimite întrebările dumneavoastră la contact@falaportugues.ro.

Pe curând! Até breve!

Organizat de: Fala Português!
Trainer: Cristina Nițu