17/09 2018 Curs de limba portugheză pentru adulți, nivel începător, ediția a V-a

Curs de limba portugheza

Pe 10 octombrie dăm startul unei noi sesiuni de cursuri de limbă portugheză pentru adulți, nivel începător! Cursurile au loc lunea și miercurea, în intervalul 18:30-20:30, la Institutul Cervantes, din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38, iar modulul are un număr de 40 de ore.

Ce voi putea face la finalul cursului ?
La finalul acestui modul veți putea , prin structuri simple:
•    să vă prezentați și să vorbiți despre obiceiurile și pasiunile dumneavoastră ;
•    să vă exprimați cu privire la orientare, să oferiți și să solicitați direcții ;
•    să faceți o comandă la restaurant ;
•    să rezervați o cameră de hotel;
•    să închiriați un apartament și să știți ce facilități vă sunt oferite;
•    să vă exprimați în situații de urgență (la medic);
•    să vă exprimați cu privire la acțiuni care s-au încheiat.

Și metoda?
Cursurile nostre se bazează pe o metodă interactivă, în care atât acuratețea, cât și fluența joacă un rol important. Acceptăm un număr maxim de 12 participanți pentru a asigura nu doar o dinamică bună grupului de lucru, ci și conținut adaptat nevoilor fiecărui cursant în parte. Dezvoltăm toate competențele, astfel încât să puteți înțelege și produce, cu ușurință, atât mesaje scrise, cât și mesaje oral.
Materialele vi le punem la dispoziție atât în format fizic, la fiecare întâlnire, cât și în format electronic, pe e-mail, la finalul fiecărei sesiuni.

Când și unde au loc cursurile?
Lunea și miercurea, de la 18:30 la 20:30, la Institutul Cervantes (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38, sala 9). Prima întâlnire va avea loc miercuri, 10 octombrie.

Cât durează?
Cursul nostru are loc în perioada 10 octombrie – 19 decembrie, iar modulul de începători însumează 40 de ore de curs. Sesiunile au loc de două ori pe săptămână, lunea (cu excepția zilei de 3 decembrie) și miercurea și au o durată de 2 ore.

Cât costă și cum plătesc?
Prețul nostru este de 1000 de lei. Plata se va face prin transfer bancar, în urma semnării contractului de prestări servicii și a emiterii facturii de către organizator. Puteți opta fie pentru plată integrală, fie pentru plată în două rate egale. Prima rată se achită la înscriere, urmând ca cea de-a doua tranșă să fie plătită după încheierea primei săptămâni de curs.

Cum mă înscriu?
Pentru înscriere, așteptăm mesajele dumneavoastră până pe 8 octombrie, la adresa de e-mail  contact@falaportugues.ro. Vom avea nevoie de numele dumneavoastră complet, de un număr de telefon și de opțiunea pentru plată (integrală sau în rate). Veți primi o confirmare și modelul de contract pentru a fi completat. Contractul de prestări servicii se trimite, completat și semnat, în copie scanată, în termen de 2 zile de la primirea lui, pentru a putea considera înscrierea finalizată. 

Există și alt interval pentru cursurile de începători?
În cazul în care nu puteți ajunge la cursurile de grup, suntem flexibili! La cerere putem organiza un curs la sediul companiei dumneavoastră, într-un interval agreat de comun acord. Pentru o ofertă personalizată, ne puteți contacta pe adresa de e-mail contact@falaportugues.ro.

Dacă mai am întrebări?
Ne puteți trimite întrebările dumneavoastră la contact@falaportugues.ro.

Pe curând! Até breve!

Organizat de: Fala Português!

Trainer: Cristina Nițu