A spus cineva curs de limba portugheză? Am început înscrierile!

09/09/2019 12:58 pm Publicat de Cristina Nițu

Olá! Tudo bem?

Vacanța a trecut, zilele de vară s-au dus și ele, suntem pregătiți nevoie mare să ne reluăm activitatea. Așadar, vă întrebăm noi, sunteți pregătiți să începeți cea mai tare aventură de învățare? Din octombrie vă așteptăm la o nouă serie de cursuri de limba portugheză! Abia așteptăm să ne vedem cu începători, începători ceva mai experimentați și chiar și intermediari!

Ce e nou?

Abordarea – pentru că e din ce în ce mai important să învățăm să comunicăm eficient nu doar conținutul, cât și intenția, insistăm mai mult, începând cu această toamnă, pe componenta interculturală (înțeleg că celălalt vede lumea diferit) și pe componenta pragmatică (cum formulez rugăminți, solicitări, cum salut, cum fac o invitație etc.), adaptate în funcție de nivel.

cursuri limba portugheza cursuri limba portugheza bucuresti

Orarul cursurilor

Începători, modul extensiv – A1
Luni, miercuri – 16:00 – 18:00 // 18:30 – 20:30

7 octombrie – 16 decembrie

Intermediari*
A2B1
Marți, joi – 18:30 – 20:30
B1.2.
Marți, joi – 18:30 – 20:30

8 octombrie – 17 decembrie

*În cazul în care nu ați studiat anterior cu noi limba portugheză, înscrierea la oricare dintre modulele de nivel intermediar necesită o testare. Vă rugăm să ne trimiteți intenția dumneavoastră de a vă înscrie la unul dintre aceste module printr-un e-mail la contact@falaportugues.ro

Ce o să pot să fac după curs?

A1 – O să pot să vorbesc, în propoziții scurte, despre mine, despre pasiunile mele, despre programul zilnic. O să pot să scriu mesaje scurte și simple, cum ar fi un sms sau o carte poștală. O să pot să citesc texte simple și o să pot să ascult înregistrări în ritm lent, în care limbajul este alcătuit din structuri frecvente.

A2B1 – O să pot să vorbesc despre activitatea mea zilnică, despre acțiuni încheiate și despre activități viitoare, având o serie de instrumente la dispoziție. Voi putea exprima certitudini, dar și ipoteze. Voi putea citi texte cu un grad de complexitate mai mare și voi putea asculta materiale audio autentice, adaptate în scopuri didactice.

B1.2 – O să pot să mă exprim cu mai multă fluență cu privire la activitatea mea de zi cu zi, la acțiunile încheiate sau la planurile de viitor. Voi putea utiliza expresii idiomatice cu frecvență mare și voi putea să îmi prezint punctul de vedere pe diferite subiecte. Voi putea citi texte autentice, cu un grad de complexitate mai mare și voi putea urmări materiale audio/video autentice, reușind să înțeleg ideile principale și anumite elemente de detaliu.

Nu sunt sigur(ă) că vreau să mă înscriu. Ce fac?

Să mă înscriu, să nu mă înscriu…decizii, decizii. Știm, nu e tocmai ușor să începi să înveți o limbă străină nouă ca adult. Presupune ceva efort, inclusiv în timpul liber, așa că dacă decizia nu e fermă, recomandarea noastră este să mai așteptați. Pentru a evita demotivarea încurajăm ca înscrierea să se facă doar dacă sunteți hotărâți.
Ce putem noi să facem este să lăsăm deschisă invitația de a ne vizita la una dintre ore pentru a vă face o idee cu privire la atmosferă, la materiale și la metodă.
Trimiteți-ne un e-mail la contact@falaportugues.ro și stabilim, de comun acord, o zi și un interval în care să ne vizitați la ore.

Primesc un certificat la final?

Desigur. La final de curs veți primi un certificat de participare care atestă nivelul modului urmat, conform Cadrului european comun de referință pentru limbile străine, numărul de ore al modului, noțiunile discutate la curs și competențele dezvoltate.
Pentru atestarea nivelului de cunoștințe trebuie, însă, să susțineți un examen de tip CAPLE – pentru detalii și recomandări ne puteți scrie la contact@falaportugues.ro.

Cum mă înscriu și cum plătesc?

Înscrierile se fac exclusiv online, pe shop.falaportugues.ro. Urmăriți pașii indicați. În cazul în care întâmpinați dificultăți trimiteți un e-mail la contact@falaportugues.ro și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Înscrierile sunt deschise în perioada 9 – 27 septembrie. Odată încheiată perioada de înscrieri nu vom onora alte cereri.

Prețul unui modul de 40 de ore pentru începători este de 1200 de lei, iar pentru nivel intermediar este de 1050 de lei. Plata se face prin transfer bancar, în termen de 3 zile de la eliberarea facturii proforme. Neplata facturii proforme în termenii menționați atrage după sine anularea înscrierii.

Cam atât am avut de zis. Vă așteptăm cu drag, începătorilor și mai ales cu dor, intermediarilor!

Até breve!

 



Abonează-te la newsletter

    citit și sunt de acord cu modalitatea de procesare a datelor cu caracter personal

    Te-ar mai putea interesa

    10 expresii idiomatice în limba română și în limba portugheză

    10 expresii idiomatice în limba română și în limba portugheză

    01/18/2024 7:56 pmCITEȘTE ARTICOLUL
    O altă poveste pentru copii în limba română și în limba portugheză

    O altă poveste pentru copii în limba română și în limba portugheză

    12/23/2023 11:32 amCITEȘTE ARTICOLUL
    Fala Português! newsletter #38 – Bem-vindo, Novembro de 2023!

    Fala Português! newsletter #38 – Bem-vindo, Novembro de 2023!

    11/20/2023 11:36 amCITEȘTE ARTICOLUL
    Fala Português! newsletter #37 – Bem-vindo, Outubro de 2023!

    Fala Português! newsletter #37 – Bem-vindo, Outubro de 2023!

    10/17/2023 10:18 amCITEȘTE ARTICOLUL