Cursuri corporate

Cursuri de grup – nivel începatorCursuri de grup – nivel intermediarCursuri individualeCursuri corporate


În cadrul cursurilor noastre urmărim să dezvoltăm, pe lângă competențele pragmatice și lingvistice, competențe generale precum gândirea critică, creativitatea și lucrul în echipă.

Fiecare obiectiv de curs este clar definit, atât din punct de vedere pragmatic, cât și din punct de vedere lingvistic, este măsurabil și atent monitorizat. Toate etapele parcuse în procesul de învățare sunt organizate logic, astfel încât cursanții noștri să înțeleagă importanța și utilitatea obiectivului vizat.

Cele două mari direcții pe care le urmărim în organizarea și predarea cursurilor noastre au la bază, pe de-o parte, științele cognitive și, pe de cealaltă parte, achiziția limbilor străine. Acordăm o importanță majoră nu doar modalității de structurare a informației, ci și modalității în care această informație este transmisă ulterior cursanților noștri.

Pentru oferte personalizate de cursuri corporate de limbă portugheză în funcție de nivelul țintă vizat, numărul de candidați și preferință pentru vocabularul specializat, vă rugăm să ne trimiți solicitarea dumneavoastră la contact@falaportugues.ro.

În cazul în care doriți să îmbunătățiți cursurile interne pe care le organizați oferim consultanță în domeniul formării adulților, respectiv în privința modalităților de structurare a informației, modalităților de lucru și tehnicilor de formare.