Cursuri de limbă portugheză pentru nivel intermediar

Cursuri de grup – nivel începatorCursuri de grup – nivel intermediarCursuri individualeCursuri corporate

Înscrieri Modulele I și II

Desfășurarea cursului

17 septembrie – 7 octombrie Modulul II, marțea și joia, 18:30 – 20:30, 11 octombrie – 18 decembrie

Institutul Cervantes din București

Ce vom face ?

În cadrul modulului II vom insista asupra consolidării cunoștințelor dobândite anterior și ne vom concentra asupra dezvoltării competențelor pragmatice și interculturale. În cadrul acestui modul sunt introduse teme cu un nivel de complexitate mai ridicat. De la artă și cultură la istorie și civilizație, de la formule de adresare, la probleme de factură socială și economică, toate aceste teme vin să ofere o înțelegere aprofundată asupra utilității și necesității utilizării anumitor structuri lexico-gramaticale în funcție de context. Nivelul țintă pe care îl vizăm pentru acest modul este B1 conform Cadrului european comun de referință pentru limbile străine.

Ce metodă folosim?

Cursurile nostre se bazează pe o metodă interactivă, în care atât acuratețea, cât și fluența joacă un rol important. Acceptăm un număr maxim de 12 participanți pentru a asigura nu doar o dinamică bună grupului de lucru, ci și conținut adaptat nevoilor fiecărui cursant în parte. Dezvoltăm toate competențele, astfel încât să puteți înțelege și produce, cu ușurință, atât mesaje scrise, cât și mesaje oral.
Materialele vi le punem la dispoziție atât în format fizic, la fiecare întâlnire, cât și în format electronic, pe e-mail, la finalul fiecărei sesiuni.

Când și unde au loc cursurile?

Modulul II are loc marțea și joia, în intervalul 18:30 – 20:30, la Institutul Cervantes (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38).

Cât durează?

Fiecare modul însumează 40 de ore de curs. Sesiunile au loc de două ori pe săptămână și au o durată de 2 ore.

Cât costă și cum plătesc?

Prețul nostru este de 1000 de lei. Plata se va face prin transfer bancar, în urma semnării contractului de prestări servicii și a emiterii facturii de către organizator. Puteți opta fie pentru plată integrală, fie pentru plată în două rate egale. Prima rată se achită la înscriere, urmând ca cea de-a doua tranșă să fie plătită după încheierea primei săptămâni de curs.

Cum mă înscriu?

Pentru înscriere, așteptăm mesajele dumneavoastră la adresa de e-mail contact@falaportugues.ro. În vederea înscrierii la acest modul va trebui să completați un test de nivel, care va fi urmat de un interviu telefonic*. Ulterior vom avea nevoie de numele dumneavoastră complet, de un număr de telefon și de opțiunea pentru plată (integrală sau în rate). Veți primi o confirmare și modelul de contract. Contractul trebuie completat în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la data trimiterii lui pentru a putea considera înscrierea finalizată.
*Excepție fac foștii noștri cursanți.

Dacă mai am întrebări?

Ne puteți trimite întrebările dumneavoastră la contact@falaportugues.ro.
Pe curând! Até breve!