Despre noi

Suntem o organizație cu sediul în București, care promovează limba portugheză în întreaga ei complexitate.

Cum facem asta?

Prin activitățile pe care le organizăm urmărim să dezvoltăm, pe lângă competențele lingvistice, competențe pragmatice și interculturale. Învățarea unei limbi străine nu se rezumă la stăpânirea noțiunilor de gramatică și de vocabular. Lărgirea orizontului de cunoaștere și înțelegerea culturii celuilalt sunt aspecte fundamentale pentru ca un act de comunicare să fie unul de success.

Dacă vreți să aflați noutăți despre activitatea noastră și despre limba portugheză, vă invităm să vă abonați la newsletter și/sau să ne urmăriți pe LinkedIn, Instagram și Facebook .

Interesați de o colaborare? Ne găsiți la contact@falaportugues.ro.

Membri

Cristina Nițu, Fondator
contact@falaportugues.ro

Cristina este membru fondator al organizației, pe care o conduce de la înființare. Este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția Filologie, specializări Portugheză-Engleză. Are o experiență de peste 7 ani în domeniul culturii și al educației. Este formator acreditat și traducător autorizat de Ministerul Justiției.

Andrei Busuioc, Graphic & Web Designer
busuioc@falaportugues.ro

Andrei se ocupă de prezenţa noastra online şi de materialele de prezentare ale organizaţiei. Este absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti, Senior Art Director al unei agenţii de publicitate, pasionat de animaţie 2D şi 3D.

Cofondatori ai Asociației Fala Português!
Mihaela Drăghici și Daniela Mirodone