Despre noi

Organizația noastră, cu sediul în București, a fost fondată în 2016.

Obiectivul nostru principal este să promovăm limba portugheză, în întreaga ei complexitate, prin proiecte cu caracter cultural-educativ și prin cursuri de limbă portugheză.

Credem că accesul la educație favorizează apariția marilor oportunități, tocmai de aceea dedicăm mare parte din timpul nostru planificării, organizării și predării cursurilor noastre.

Învățarea unei limbi străine nu se rezumă la stăpânirea noțiunilor de gramatică și de vocabular. Lărgirea orizontului de cunoaștere și înțelegerea culturii celuilalt sunt aspecte fundamentale pentru ca actul de comunicare să fie unul de success. În acest sens, prin activitățile pe care le organizăm urmărim să dezvoltăm, pe lângă competențele lingvistice, competențe pragmatice și interculturale.

Membri

Cristina Nițu, Fondator
contact@falaportugues.ro

Cristina este membru fondator al organizației, pe care o conduce de la înființare. Este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția Filologie, specializări Portugheză-Engleză. Are o experiență de peste 7 ani în domeniul culturii și al educației. Este formator acreditat și traducător autorizat de Ministerul Justiției.

Simina Popa
simina.popa@falaportugues.ro

Pentru Simina, limba portugheză a fost – și este în continuare – un partener stabil în viața profesională, încă de când a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, unde s-a întors mai târziu pentru un Master de Traductologie. Este traducătoare literară, formator și organizator impulsiv de evenimente culturale.

Andrei Busuioc, Graphic & Web Designer
busuioc@falaportugues.ro

Andrei se ocupă de prezenţa noastra online şi de materialele de prezentare ale organizaţiei. Este absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti, Senior Art Director al unei agenţii de publicitate, pasionat de animaţie 2D şi 3D.

Cofondatori ai Asociației Fala Português!
Mihaela Drăghici și Daniela Mirodone