Olá a todos! Aici la Fala Português!, pe lângă gramatică, literatură, expresii idiomatice și pasteis de Nata mai iubim un lucru: Portugalia în sine! Este una din cele mai frumoase țări din lume în opinia noastră subiectivă (care întâmplator coincide cu opinia World Travel Awards, un Oscar al industriei turistice, competiție în care Portugalia a câștigat World’s Leading Destination în ultimii doi ani la rând).

La urma urmei este de înțeles, aici găsim o diversitate naturală incredibilă, cele mai frumoase plaje din Europa, o viață culturală palpitantă, munți spectaculoși si accesibili, o bucătărie proaspătă și delicioasă – și mai ales oameni calzi și primitori!

Înca nu am întâlnit pe cineva care să fi vizitat Portugalia și să nu-și dorească să se intoarcă. Pentru aceia dintre voi care sunt în această situație și pentru cei care se pregătesc pentru poate o primă vizită în Portugalia vara asta, am pregătit o lună fierbinte în care o să vă povestim despre locurile și obiceiurile noastre preferate din această țară și o să vă învățăm lucrurile de bază ca să vă descurcați oriunde se vorbește portugheza fără probleme. Urmăriți-ne aici, pe Facebook și pe Instagram ca să fiți la curent cu toate articolele!